Paris och födelsedag

Hej hjärtan! Suttit med ögonen ner i böcker hela dagen idag då vi inte hade några lektioner. Har en jobbig vecka framför mig. Därför försöker jag plugga så effektivt som möjligt, men svårt att koncentrera sig. Skall försöka bli klar så fort som jag kan idag, så jag ikväll kan koppla av.

Iallafall så längtar jag så oerhört till kommande dagar, fyller ju år om sex dagar! Sen nästa helg åker jag till Paris med vännerna. Ska bli så underbart och mysigt. Har aldrig varit i Paris, så är extra spänd och förväntansfull över hur det skall vara. Ni får mer än gärna komma med tips på olika ställen och gator gällande vad som är bra och dåligt. :-) Allt uppskattas!

Ville bara ge en snabb uppdatering till er! Nu skall jag återgå till plugget..kram på er!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Matilda
,
Snygga solglasögon! Var har du köpt dem?
Anna
,
Hej, paris tips kan du tex. hitta på bloggarna http://nouw.com/frejasettergren http://allis.me och , de är två unga svenska tjejer som båda gått på svenska skolan i paris som skriver, den ena bor i paris nu också.
ErikasWorld
ErikasWorld,
Kul! Grattis i förskott!
nouw.com/erikasworld
Anna,
Åh Paris<3 Har varit där en gång och totalälskade det. Mitt bästa tips är att köpa en flaska billigt vin, åk till Montmartre och ta trapporna upp till sacre coeur montmartre
www.instagram.com/gustavssonanna/
Anna,
....där ni borde kolla solnedgången framför magiska utsikten över Paris. Om ni går runt lite där uppe kan ni dessutom se Eiffeltornet på håll också.
www.instagram.com/gustavssonanna/
Anna,
Och för mer utsikts-tips är att åka upp till takvåningen i gallerian Lafayette 😍
www.instagram.com/gustavssonanna/