Pjamaday

God morgon babes! Har lite sovmorgon idag, vilket gynnar min energinivå lite :-) Har endast två lektioner idag vilket är så skönt, så slipper jag ha ångest över att ha en lång dag framför mig. Iallafall tänkte jag kickstarta dagen med ett samarbete tillsammans med Na-kd där ni får 20% om ni uppger "elsawedebrand" i kassan. Detta gäller alltså hela deras sortiment och inte bara det jag visar upp för er på mina sociala medier. Bland mina plagg jag fick hem, så fick jag hem detta fina set som jag trivs otroligt bra i. Har sovit i det varje natt sedan jag fick hem det, vilket tyder på bra produkt haha ;-)

Det vänstra är det jag har men finns även i spets. Ni finner dem HÄR & HÄR

Håll utkik på min snapchat och instagram för mer tips och kläder från Na-kd! Heter elsawedebrand på både snapchat och instagram. Har ni frågor angående storlekar eller liknande kan ni kontakta mig via mina sociala medier eller i kommentarsfältet!

20% med "elsawedebrand" på Na-kd.com

Inlägget är i samarbete med Na-kd.com

Gillar

Kommentarer

h
,
​Hej, vad har man på sig när man går ut i alperna? Hur gör man t.ex. med skor då det ofta är mycket snö och alldeles för kallt för klackar eller sneakers men uggs och andra vinterskor känns ju inte så nice att dansa i? 😊
elsaw
elsaw,
Jag gick ut i mina Uggs när jag var där. Klackar kommer du omöjligt kunna ha på dig när du går utomhus. Men det är ju valfritt. 😊 Lycka till!
nouw.com/elsaw
yvette
,
Hej! Vart är ditt snygga halsband ifrån? 😃 Älskar din blogg Elsa !
elsaw
elsaw,
Det kommer ifrån Jane Koenig! Tack snälla du! 😊
nouw.com/elsaw
Johanna
,
Vilket snyggt set - var har du köpt det 😃? Finns superfina underkläder och natt set hos Hunkemöller som jag är helt besatt av! Kolla in dem här - https://www.hunkemoller.se/se_sv/nattklader/alla-nattklader.html