Proud

Sittandes i soffan med datorn i knät samtidigt som jag sitter och halvsover så kan jag verkligen säga med en klapp på axeln att jag är nöjd med vad jag åstadkommit idag. Hunnit med svettiga träningspass och beställt en sänggavel till mitt rum (Kommer bli så så himla fint!!) och haft familjemiddag. Kanske inte låter så jättefancy nu när man läser det, men måste säga att jag är otroligt nöjd över mig själv, jag är nöjd! Skall försöka avsluta dagen på bästa sätt och skriva klart lite rader på ett arbete innan jag skall bädda ned mig i sängen med antingen ett avsnitt av Scandal eller alternativt sätter på någon mysig musik och somnar till den.

Brorsan kommer också hem nu i helgen vilket skall bli grymt kul då jag inte fått se hans söta lilla ansikte sedan augusti. Tro det eller ej så saknar jag honom liiiite. :-)

Har sagt till mig själv, LOVAT mig själv att jag skall ladda upp en film med svar på era frågor denna veckan samt lite kläder jag skall sälja, bland annat skor och jacka. Ni kommer gilla det. Woho!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Lee
,
Älskar solbrillorna! Får man fråga var du köpt dem?