Q/A

Spelade först in en videoblogg men togs bort och försvann.. så fick bli ett skriftligt svarsinlägg men video kommer inom kort med härligheter!

Vilket klädesplagg tror du kommer att bli ditt nästa inköp? - Jag skulle tippa på att jag köper någon slapp linneskjorta eller i något annat härligt material. Annars är flarejeansen ett givet köp!

Vad för bloggar tycker du om att läsa? Vad är en bra blogg för dig? Vad ger fler läsare? Jättefin blogg, Kram! - Vad jag främst faller för i en blogg skulle jag säga är kvalité och man märker väldigt tydligt vilka bloggare som lägger ner tid på bloggen och vilka som inte gör det, vilket är en huvudpusselbit skulle jag säga. Och in i kvalitétsdelen tillhör även att man väljer kvalité framför kvantitet och använder sig av bra bilder och inte allt för mycket mobilbilder.. sedan allra viktigast är att få sin blogg personlig och få fram sig själv i den men inte dela med sig allt för mycket. Tusen tack kram!

Är du en person som planerar dagen innan vad du ska ha på dog till skolan dagen där på, jag tycker det är jättesvårt att klara av att välja samma dag! Har du något tips på hur man kan göra? :) Grym blogg - Hehe jag skulle säga att jag är typen som byter 4 outfits fem minuter innan jag skall skynda mig i väg till skolan..tyvärr! Men ibland har jag turen att jag sover med en outfit i huvudet som jag vill sätta på mig dagen efter vilket gör dem dagarna lite enklare, haha! Men det är svårt. Jag tycker att man skall välja det man känner sig bekväm i. Innan valde jag alltid "snyggt" framför bekvämt vilket ledde till att jag senare under eftermiddagarna kände mig obekväm osv. Ta på dig bekvämt först och få till en nisch med snygghet till ;-) Tack, vad glad jag blir!


Kan du inte vissa lite fler bilder på ditt rum? - Ja, det kommer! Snarast! Så fort jag har inrett klart det vilket verkar ta en envighet om man heter Elsa hehe. Men men, skall försöka fotografera lite!

Hej! Jag har lite frågor generellt om skolan som du tar upp mycket i din blogg och delar med dig av dina tankar som jag håller med om! När du sökte till gymnasiet, vad var din tanke till skolan? Var det mellan pluggskola eller vanlig kommunal? Varför är den ena bättre än den andra tycker du? Varför valde du den andra? Hur känns det att läsa sam? Gillar du ämnena? Ska du lägga till några kurser utöver linjen? Vad vill du göra efter gymnasiet? Super bra blogg, är en daglig läsare! Kram! - När jag från första början skulle välja val kring vilken skola jag ville gå på hade jag en lite tanke om vilka skolor jag ville besöka, i princip. Jag gick på mässan men fick bara lite mer överblick över ett par till men höll mig till dem jag tänkte besöka från första början. När jag väl var på besök föll jag mest för Samskolan och det var bara känslan för skolan vilket är det som avgör vilken skola man börjar på. Dels tar jag mina studier väldigt seriöst och kryssade därav bort många skolor så stod främst mellan Rudebecks och Samskolan och "känslan" avgjorde det hela. Jag är otroligt nöjd med mitt val av skola. Jag har mina vänner i samma klass som mig, en bra gemenskap i skolan, mycket aktiviteter, bra studiesätt, bra lärare, mycket engagemang i skolan osv. Är oerhört nöjd med mitt val av skola! Jag går ju samhäll och valde ju ekonomi som första val, där jag kom in i efterhand med en skillnad på 2,5 P haha. Valde dock att stanna i min klass pga att jag hade kommit igång med arbeten, kommit in i klassen etc. redan och man kan dessutom läsa till alla kurser i samhäll som dem man har i ekonomi, därför var mitt val inte särskilt svårt! Jag skall läsa till kurser ja! Hmm, det har jag inte planerat ut så konkret än men vill resa! Tusen tusen tack! Blir superglad:) Kram

Hej! Hur känner du och Jennifer Sandsjö varandra? Du har världens bästa blogg! Vi lärde känna varandra genom en gemensam vän och började umgås för ett par år sedan. Sen tappade vi kontakten men i och med att vi nu går i samma klass har vi börjat umgås mer och mer igen och hon är en underbar vän!


Vad är vår trenden? Vad ska man satsa på i vår? (Klädmässigt)​ ​- Jag skulle säga att våga vara annorlunda, prova nya grejer och matchningar men samtidigt hålla sig till enkelheten. Jag tycker slappa skjortor till ett par jeans, slip-ons, enkel väska gärna i färg till en lätt make och ett par solglasögon är ett härligt exempel. Skulle satsa på mocka, färg, romantiska klänningar i virkat och spets, flats med snörningar, kjolar och klänningar och framförallt flarejeansen som jag nämnde ovan! 

 Var är Majas bikini från? Den rosa i inlägget med instagrambilder! :)​ - Från Victoria's Secret!

http://elsaw.se/countryhouse-17707201 vart kommer den stickade tröjan i detta inlägget ifrån? :)​ - Den är från Hunkydory från deras höstkollektion, vårvarianten finner du här

Vad tycker du om bootcut jeans? Kan du visa tips på hur man stylar :) Jag ska köpa ett par nya jeans men vet inte vilken typ. Bootcut, raka, boyfriend osv.. Tips uppskattas :')​- Ett ord: fantastiska! Zara och gina tricot har inne jättefina!

  • Q/A

Gillar

Kommentarer

isaaa_,
din stil är underbar!!
isabyl.devote.se
wilma.landahl
,
Vad är flarejeans för nåt? Kan du lägga upp en bild? :)
elinfagerberglund
,
Blev lite nyfiken, vad redigerar du dina bilder i? Alltså de bilder du lägger upp på bloggen, och vad använder du för kamera samt objektiv? Du har verkligen en jättefin blogg!
Blerta
Blerta,
Fin blogg! Gå gärna och kika in på min blogg!
nouw.com/blerta