Q/A

Hej Elsa! Du berättar att du ska vara nyttig här, innebär det att du skippar godis, chips, läsk mm helt eller kommer du äta det på helgerna typ? Jättetacksam för svar då jag också vill va nyttig!

- Hej du! Alltså mitt mål är att inte småäta för jag själv tycker gottigheter är så gott! Men jag försöker främst att skippa söta drycker och dricka extremt mycket vatten vilket jag gör frukost, lunch och middag. Då man kroppen behöver den påfyllningen av vatten då den både ger energi, återfuktar och renar kroppen. Sedan äter jag inte godis nu och skall inte göra det fram tills sommaren. Visst kan man unna sig någon gång för det måste man. Men man måste ta små steg i taget och inte ett massivt då det bara bli jobbigt att vänja sig så snabbt vid sådana omständigheter. Så träna, sova bra, äta bra mat (inte skräpmat) och försöka så gott det går undvika godis. Det är det jag försöker mig på! Kram!

Gud vad snygg du är! Vad har du för BH under den bodyn??

- Tack snälla! Jag har ingen BH under!

Glasögonen!! Varifrån?? Dösnygga!

- Le Specs!

vilken storlek har du på shortsen?

- 26, jag går upp i storlek men det varierar ju beroende på hur man vill att dem skall sitta. Jag har 27 på mina andra men jag skulle gå upp en eller två storlekar!

Åh, vart är din bikini ifrån?

- Nelly!

Var är din polo från? :)

-Sheinside!

Vad har du för objektiv?

- 50 mm!

Vad har du för storlek på bodyn? :)

- Relativt små i storleken så har 38! :)


  • Q/A

Gillar

Kommentarer

isaaa_,
åh den gråa koftan.. vill ha <3
isabyl.devote.se