Samedi - My picks

Ligger för tillfället och lyssnar repeat på en kombination av mina soundcloud listor och gamla härligheter på Spotify där det var ett tag sedan. Spotifylistan, här och soundcloudlistan, här. Är fullkomligt beroende av musik och varierar givetvis vilket humör man är i men dessa är mys i kombination av gladhet och lite tempo.

En favorit i badrumsskåpet som räddar alla dåliga hårdagar är Lernberger och Stafsings torrschampoo. Luktar gudomligt och är relativt dryg så man behöver därav inte spraya flaskan tom för att se resultat ;-).

Koppla av antingen i solen eller nerbäddad i sängen/soffan med en bok och tänd ett av dina favoritdoftljus och njut av ledigheten. Jag tipsar om Crossfire-serien som har ett influerat mönster från Fifty shades fast ännu bättre! Boktips! HÄR och favoritdoftljuset hemma hos mig är Voluspas "Macaron", vem tackar nej till lite Paris? Inte jag iallafall..

Två accessoarer jag just nu inte kan leva utan. Stella McCartney väskan och mina absoluta favoriter signerade av Le Specs. Tycker accessoarer just nu för mig handlar om "less is more" och att ha ett par nedskalade solglasögon med en feminin känsla passar perfekt nu till våren matchat till en diskret "crossover bag".

Få silkeslena ben på bara ett par sekunder med hjälp av Vichys olja i sprutformat. En favorit som varat under hela vintersäsongen och varit min högra hand som stöttat mig dag in och dag ut. Finns på apoteket och är en fantastisk olja som kan användas på kroppen, i ansiktet och även i håret men rekommenderar främst för kroppen!

  • Tips

Gillar

Kommentarer

sannaj
sannaj,
Så sjukt snygg väska!!
nouw.com/sannaj