Sommarens beautyguide!

Nu är den här! Den ultimata skönhetsguiden för sommaren. Lite smått och gott av allting du behöver för att ta dig igenom sommaren på bästa möjliga sätt. Det låter väl ganska grymt väl?

1. Preppa huden med fukt för att få den bästa basen innan du skall applicera sminket. Clarins Beauty Flash gör att huden får ett glow på ett studs och det är min favorit sedan flera år tillbaka. En helt fantastiskt multiprodukt som fungerar både som fuktmask och primer. Sensais primer resulterar fuktbomb till huden vilket är helt perfekt under sommaren när man är ute i solen hela tiden och blir torr i hyn av allt saltvatten. Ja tack!

2. Färg, återfuktning och Clarins! Storfavoriten till läpparna och passar perfekt att ta med överallt. 

3. Sommaren stavas med andra ord solskydd!!! Det är många som glömmer att det är otroligt viktigt att skydda huden mot solen och tänker att det är inga problem, speciellt när man är så ung. Men där har ni väldigt fel. Solskydd är viktigast av allt! Hawaiian Tropic har en grym oljefri ansiktskräm som är bra om man har lite fetare/oljigare hy och lätt får finnar vid användning av solkräm. Här har ni den nya produkten! Clarins har också en fantastiskt bra sådan. 

4. Låt foundationen stå på hyllan och ersätt den med mineralpuder. Fräscht , effektivt och skonsamt för huden. Win Win!

5. Under sommaren är det lätt att glömma bort att ta hand om håret, det är vi väl medvetna om. Passa därför på att införskaffa dig en hårmask och hårolja för att skämma bort håret lite extra så det inte blir helt förstört av all sol och saltvatten. 

6. Huden behöver fukt och tas hand om. Det har jag nämnt. Men också hela kroppen. Biotherms bodylotion är storfavoriten som inhandlas varje gång jag åker utomlands och håller väldigt länge och luktar apelsin. Mums!

Under sommaren är det lätt att huden också blir lite fett och känns smutsig av svett och orenheter. Rengör en gång i veckan med en ansiktsmask och få väck orenheterna. Favoriten? Glamglow!

7. Vi vill ju självklart lukta gott också. Panos Emporios sommarparfym är amazing!

  • Tips

Gillar

Kommentarer

hannagothberg
hannagothberg,