Spontantrip

​Hej på er! Äntligen hemma i Göteborg nu. Himla skönt må jag säga. Hade dock strömavbrott i ca en timme vilket gjorde mig lite skräckslagen. Direkt när jag anlände till Göteborg stack jag in till stan för att kolla lite, köpte en par brallor och åt lunch med två efterlängtade kompisar, Julia och Fanny. Otroligt mysigt. Som jag saknat smaken av sushi, helt sinnes! 

Imorgon skall jag åka utomlands, spontanaste på länge. Dock inte till varmare breddgrader utan till shoppinggrader;-). Skall givetvis till Danmarks huvudstad. Köpenhamn! Skall bli riktigt härligt. Längesen jag var där och skall dessutom dit med Hanna som är lika shoppinggalen som mig. Vilken duo på gatorna alltså! Goda luncher, middagar och framförallt shoppingen! Ifall ni har lite härliga tips på butiker så är ni varmt välkomna till att tipsa mig! 

Nu väntar middag och film, fantastiskt! 

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Åh köpenhamn jag älskar köpenhamn tom bott där lite när jag var yngre! 😊
nouw.com/blog_of_foodcraft
emma.emmis
,
Illum, Abercrombie & Fitch, Zara, TopShop, Systrarna Grene (småsaker m.m, finns pink lemonade på glasflaksa om jag inte minns fel som är otroligt god!! Rolig liten butik 😊 ). Finns massa andra härliga butiker på Strøget såklart!!
moamattisson98
,
Bor ju mitt över sundet så har bara en halvtimme dit för mig. Mitt största tips är Magasin du Nord, ett riktigt mäktigt och fint varuhus, ligger på kungen nytorv, alltså nära Nyhavn.
Kan även vart rekommendera en vegetarisk restaurang (ät där på lunchen, köp buffé och ät så mycket du vill!), deras falafel är oslagbar. Restaurangen heter Raz Raz, den ligger på en bakgata till ströget.
Illum kan jag också varmt rekommendera, påminner om Magasin du Nord, men Magasin är mycket lugnare och mysigare atmosfär.