Studentskiva och galej!

God morgon på er! Vaknade upp av att alarmet ekade bak i huvudet och ville egentligen bara trycka bort det och somna om.. Igår blev det en relativt sen natt på gatorna. Det var nämligen studentskiva! Temat "Ursäkta jag har kommit fel" och hölls på Park i Göteborg. Riktigt rolig faktiskt. Jag som var lite småtrött från denna pluggveckan och småsjuk hoppades inte på för mycket, men kan lugnt säga att det var över förväntningarna med tanke på mina omständigheter hehe. :-) Härlig stämning, god mat och trevligt bordssällskap så kunde kvällen inte bli bättre. Det fick däremot bli en tidig kväll då jag har nationella i Franska idag, vilket inte är ett av mina starkare ämnen, så behövde vara pigg och på alerten idag för att kunna klara mig. Bilder från skivan kommer självklart!!

Nu skall jag få i mig andra koppen kaffe innan det bär av mot skolan. Vill bara att denna dagen skall vara över.. Skall försöka filma en sminkvideo till er i helgen, det skall bli spännande grejer.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

hildasundler
hildasundler,
Skriver du mer sen om hur franska nationella gick? Var det svårt? Tycker jättemycket om din blogg, så personlig och snygg med grymma inlägg! Cred till dig asså, du skriver jättebra!
nouw.com/hildasundler
Elin Hansson,
Sååå snyggt! 😃
www.fbyelin.se
BYSOFIA
BYSOFIA,
verkligen så FINT KRAM
nouw.com/bysofia