Summering 2016 del 1

JANUARI

I början av året så befann jag mig fortfarande i Egypten och kom hem runt tionde vad jag minns. Livet var ganska bra vad jag kommer ihåg och jag började fira kompisar som fyllde arton. Hade mycket hemmamys och spenderade mycket tid hemma och tog det lugnt. Hände inte så mycket här annars vad jag kommer ihåg.

FEBRUARI

I februari fortsatte kalasen och bland annat fyllde Anna och Jennifer 18 vilket vi firade. Sedan köpte jag även min drömväska <3 Åkte dessutom till Spanien med Amanda under vecka 7 vilket var ganska dåligt. Vi hade väldigt dåligt väder under veckan haha. Så den spenderades mer eller mindre inomhus, på hotellrummet eller i lobbybaren. Klippte dessutom av mitt hår igen så det blev kort och blont. Axel kom hem från sin resa han påbörjade i oktober och solen tittade fram titt som tätt.

MARS

JAG FYLLDE 18!! Wiho. Så det firades genom middag hemma hos mig med alla mina fina vänner. Hade en superhärlig kväll och kunde inte firat den på ett bättre sätt. Jag tog min första lagliga drink två dagar efter vilket kändes "härligt" ;-) Även Klara fyllde år så hon firades rejält. Solen tittade fram så möjligheten till att sitta på uteserveringar började bli möjligt. Åkte till landet för familjemys, åt mycket goda luncher med kompisar och familj. Även mars var ganska lugnt och jag mådde också väldigt bra.

I april hade jag en otroligt bra träningsmånad och var på gymmet väldigt mycket. Hade möjlighet att träffa saknade vänner och spenderade väldigt mycket tid med dem under April. Hade väldigt roligt också, gick på middagar, hade middagar, Valborg firades och jag åkte till Polen med klassen, Krakow. En extremt känslosam men framförallt lärorik resa. I slutet av månaden invigdes både första glassen samt första gången jag hade barbent..

Gillar

Kommentarer