Torsdagstankarna.

Torsdagkvällar. Hur man spenderar dem på samma sätt och vis om och om igen. Samma gamla visa. Att man sitter uppe till klockan slår midnatt, ögonen kämpar för att hålla sig vakna samtidigt som dem har ytterst lite energi kvar som dem utnyttjar för fullt. Kroppen skakar lite smått för tröttheten tar nästan över. Stressen för kommande dagen. Fredagen. What a day! Mycket att göra.

Har kommit fram till att jag otroligt mycket att göra nu, i skolan. Det är ju så det brukar se ut men har konstaterat detta för dem kommande veckorna.. Dock mycket roliga saker också, vi inleder bland annat ett mini gymnasiearbete och jag har inte funnit ett ämne än. Intresserar ju mig för så himla mycket, att det blir svårt att bli konkret och bestämma sig för bara ett ämne att skriva om. Right? Har suttit och klurat på denna godingen hela eftermiddagen samtidigt som jag har njutit av lite eftermiddagssol.

Hur skall jag hantera detta då? Ta djupa andetag. Sätta sig ner, och köra, jobba. Get the work done! Save some time! Även om mina fantastiska planeringar i slutändan ändå inte brukar fungerar så känns det skönt att ha något typ av upplägg. Hur man skall klara sig igenom veckorna, dagarna med massor av kilo i ryggsäcken. Lite så. Nu skall jag äntligen försöka, med motivation från er, fått en del styrka från fina mejl och peppande kommentarer. Vad vore livet utan er? Det vet jag faktiskt inte..

Gillar

Kommentarer

Vennie
,
Åå söta du!! Fortsätt kämpa, sikta mot små delmål och belöna dig småsaker när du gjort något bra! Det håller min motivation uppe iaf 😊 kraaaam
Du har så rätt i det du skriver, älskar din blogg! Kram
hildasundler.spotlife.se
tildanordgren
tildanordgren,
Fortsätt kämpa, bäst är du!
nouw.com/tildanordgren