Tre Serier ni bör kolla

Efter att ha nördat och sett många filmer, en del fler gånger än andra så har jag börjat kolla serier mer och mer. Dels för att då vet jag att det inte riktigt tar slut efter en enda gång, utan har fler tillfällen att kolla serien på, men också för att man längtar efter vad som händer, spänningen delas upp i avsnitt. Allt började väl när man blev sådär "hooked" efter Gossip Girl, därefter rasade det och jag blev ännu mer "hooked" i seriergrejen. Så nu tänkte jag tipsa er om mina serier som jag gillar att kolla på.


Suits som handlar om Harvey Spector och Mike (främst) som jobbar på en advokatbyrå. Men Mike är inte en riktigt advokat utan bara smart och riktigt bra minne. Här får man följa med dem när de jobbar och kring deras liv. Trailer, här.

White Collar som handlar om Peter Burke, FBI Agent och Neal Caffrey som är en bedragare och tjuv. Neal börjar jobba för FBI istället för att sitta i fängelse och hjälper Peter lösa massa fall med sin klipskhet. Trailer, här.

Scandal, som handlar om Olivia Pope och hennes medarbetare som driver en krisrådgivningsbyrå. När man samtidigt följer Olivas arbete följer man livet kring den amerikanska presidenten och hans medarbetare. Däremellan sker ett och ett annat som gör att det hettar till. Trailer, här.

  • Tips

Gillar

Kommentarer

hedvigs
hedvigs,
Älskar suits, vill ha tjejernas garderob i den serien 😋
nouw.com/hedvigs
Antonia
,
Alla mina tre absolut favorit serier!! Älskar
jenniferbruks
jenniferbruks,
Älskar dessa serier.. Och det gör ju inte saken bättre att man vill ha alla tjejernas garderob. 😊
nouw.com/jenniferbruks