tuesday, no everyday..

Med kombinerade tankar som färdats både åt vänster- och högerhåll, positivt som negativt. Gud så jobbigt med stressande tankar som trycker ned en. Har så fasansfullt mycket i skolan som staplas på dag efter dag. Anteckning efter anteckning, en timme färre att sova ökar i takt med timmarna som sveper förbi. Jag dör inom kort, haha! Får förhoppningsvis detta gjort och inom kort kan jag koppla av med ett leende på läpparna tillsammans med solen och tomma händer som kan användas till annat än att bära kilo av böcker och skriva i hektisk takt på tangentbordet för att få klart arbeten innan midnatt.

Men för att tänka på annat är lite småsugen på att resa bort också. En långweekend någonstans för att strosa runt på gatorna i vy av "windowshopping" med gatmusik och glada människor som sprider glädje till alla som passerar. Italien, Köpenhamn eller Frankrike. Jag är inte emot..

Till sist men inte minst sitter jag med Jill Scotts, "Golden" i hörlurarna medan jag skriver detta. Och har mixat ihop en latte för att ta sällskap med mig inför eftermiddagens studerande av Samhällskunskap, Engelska och framförallt matematiken inför morgondagens prov. Samtidigt som jag är stressad i både tankarna och huvudet och inom hela kroppen har jag inte kraften och orket till att överplugga. Ja, nu blev det rensat i kroppen över transporterat till bloggen. Wiho, puss!

Gillar

Kommentarer

minkampmotanorexi,
Ååå vad fin bild
nouw.com/minkampmotanorexi
emelie.preber
,
Tipstipstips till en weekend Köpenhamn, så härlig stad och så mycket streetstyle/mode!!
nell.grennard
,
Vad har du för typsnitt eller vad det heter på din bröd text? Eller aa den texten i blogginlägget? Skulle gärna vilja veta!! Kram