Ur badrumsskåpet: skönhetsfavoriter

Laura Mercier moisturizer cream. En kräm som är oljfri och hjälper huden framhäva sin naturliga glans. En storfavorit införskaffades för någon vecka sedan blivit använd flitigt. Här finner du den.

Clarins beauty flash cream. En kräm som jag tipsat om flera gånger innan och är fortfarande en favorit i skåpet. Hjälper till den trötta huden att återfukta, ljusa upp få huden att se avslappnad ut. En helt underbar kräm som jag applicerar antingen innan jag skall sova eller innan min makeup på dagarna. Här finner du den.

MAC fix +. En vattendosa som magisk slätar ut makeupen efter applicering. Brukar spruta på efter jag applicerat för att få en mattare finish och gör att makeupen sitter under dagen. Och huvudsakligen återfuktar vilket är toppen nu under vinterhalvåret när vädret får huden att bli torr och tråkig. Här hittar ni den.

N0 7. En återfuktande ansiktsmask som ger huden återfuktning och glans. Vipps så ser huden fräschare och piggare ut! Unna dig detta 1-2 gånger i veckan så kommer huden få sig en återställare nu under vintern. Här hittar ni den.

Lóreals express pro self-tanning spray. ​En brun utan sol som är helt underbar. Sprayas på och man får färg efter ett par minuter som sedan byggs på med tiden. Allra bäst att sova med men är man ute i sista minuten för partaj/middag etc. är detta en räddare i nöden! Här hittar ni den. Finns även på Åhlens för 200 kr. 

Gillar

Kommentarer

amandariing,
Ungefär hur länge räcker BUSen? Alltså hur ofta behöver du köpa ny? (Beroende på hur ofta du behöver köpa ny såklart). Supertackam för svar! Kram
www.nouw.com/amandays
elsa.blogg,
Den räcker förvånansvärt länge men har inte tagit slut första flaskan just för att den så pass effektiv. Men man måste vara noga med att spraya jämnt då den ger effekt fort! Kram, E
elsaw.se
fashionworld
,
vart har du redigerade dessa bilder? tacksam för svar, massa kramar