Vinn en epilator!

​Nu har ni chansen att få vinna den epilatorn som jag snackat så mycket om på det senaste! Hur trevligt? Perfekt inför sommaren och ni som kanske inte har möjlighet eller orkar spendera pengarna på den. Så nu ger jag er möjligheten att få vinna denna rackaren här på bloggen! :)

Det enda ni behöver göra är att;

- Kommentera tre saker du älskar med dig själv

- Motivera vad du tycker är bäst med Braun Silk Epil 9

Busenkelt! Vinnaren representeras inom ett par veckor så passa på!

Ha en fantastisk fredag allihopa! Puss 

Gillar

Kommentarer

Juliasager
Juliasager,
1. Jag har ett stort hjärta och bryr mig mycket om folk i min närhet så som familj och vänner.

2. Jag är en väldigt positiv och glad person som gillar att sprida glädje och se andra lyckliga!

3. Jag är envis och ger aldrig upp, vilket gör att jag kan klara av mål som jag sätter upp!

Jag skulle jätte gärna vilja testa på Braun Silk Epil då det är ett smidigt sätt att raka sig på och underlättar när man inte alltid har tid. Nu vid sommartider hade det varit perfekt eftersom att jag älskar att ha klänningar/kjolar där man visar upp sina bruna ben! Jag äskar även att känna mig fräsch och då verkar denna produkt vara perfekt! Kram
nouw.com/juliasager
gizmobus
,
Hej!
Jag älskar att jag är omtänksam, stark och ghar humor 😊

Det bästa med Braun silk epil ör att den funkar även på känslig hud, funkar i duschen samt att den ska kunna ta väldigt korta strån också.
Ha en fin sommar!
Mvh
Malin Svensk Björck
saraericas
,
- Jag älskar att jag är väldigt driven och envis; bra egenskaper
- Jag älskar att jag inte ser ner på andra, trycker ner andra eller bidrar till föråldrade normer. Något som borde vara självklart 2015 men tyvärr inte är det, med tanke på att USA precis godkände samkönade äktenskap eller det faktum att Zara L får ta skit för att hon vågar säga sitt.
- Och för att vara lite ytlig. Jag älskar mitt leende, det är kanske inte felfritt men det är personligt. Finns inget vackrare än personliga drag, även om det inte passar "normen".

Det bästa med Braun silk epil hoppas jag få reda på om jag vinner en! Men en spontan tanke är att det är bra att den ska kunna ta väldigt korta strån, är inget större fan av kroppshår nämligen.

saraericas@live.se
krieppola
,
Hej!

3 saker jag älskar med mig själv:
- mitt stora, vackra hjärta.
- mitt engagemang i mina barn och deras liv.
- mitt val av min livspartner.

Det bästa med Braun Silk Epil
- smidig, vattentät och alltid med!

Ha en underbar sommar!
Med vänlig hälsning,
Kristiina.
pantamera
,
1, Mina tänder som är helt raka utan att jag haft tandställning.
2, Min rumpa, som jag tränat stenhårt i 2 år nu
3, Att jag alltid ställer upp för min pojkvän och vänner.

Det bästa med epilatorn är att den är multifunktionell och bärbar. Den går att använda till mycket och är enkel att bära med sig. Inte nog med det så ger den fantastiska resultat som håller väldigt mycket längre än en rakhyvel tex, min kompis har en och säger att den är helt fantastiskt.
Guest
,
Det jag gillar med mig själv, Är att jag aldrig haft svårt att vara mig själv och stå upp för den jag är. Jag är väldigt envis och kämpar för det jag vill uppnå och jag tillåter mig själv att njuta av livet.

Det jag tror är bäst med Braun Silk Epil 9 är att den går att ta med sig väldigt lätt, vilket kommer lägligt om man ska resa någonstans och behöver smita in på en tågtoalett innan ankomst 😉 Att den är vattentät, funkar på känslig hud, Och att den är SNYGG är ju inte heller helt fel! 😃
sofie_wirfalk
,
Jag tycker om mitt skratt, mitt skratt kan få andra att börja skratta tillsammans med mig och det blir en sån härlig och skön stämning mellan alla. Jag tycker om mina ögon, varje dag får jag någon komplimang för mina ögon och det är en fin känsla att någon säger att ens ögon är vackra. Jag tycker om att jag är omtänksam, att jag alltid bryr mig om alla runt om mig och att jag alltid sätter dem före mig själv.

Vad jag tycker verkar bäst med denna epilator är att det känns så mycket enklare än att alltid behöva tänka på att raka benen eftersom att stubbet växer ut såpass fort när man rakar sig. Det känns skönt om man ska någonstans, att inte behöva ta med rakhyvel och rakgel och kan istället bara ta med en enkel liten epilator. En bonus är ju absolut att den är vattentålig, för gud vad skönt att kunna göra det i duschen! Jag simtränar 8ggr/vecka och har ett stort behov av att ha rakade ben då jag hr i baddräkt varenda dag.
palm_maja_palm
,
Tre bra saker med mig är: - jag vågar stå för mina åsikter samtidigt som jag ALLTID accepterar andras.
-jag är bra på att åka längdskidor, hehe. Efter 2 kortvasan (3mil) är det dags för hela Vasaloppet nästa år!!! (9mil)
- tredje saken är att jag är uppmärksam på vad andra människor behöver utan att de behöver be om det.

Tre bra saker med Braun silk epil är att den är, - praktisk, smidig och SNYGG

Må bästa man/kvinna vinna 😊 heja oss!!
sanna.andersson.99
,
En grej som jag gillar mycket med mig själv är att jag bryr mig mycket om hur mina nära och kära mår. Jag vill alltid få dom att må bra.. Jag gillar även mitt utseende trots en del komplex som jag har. Jag gillar också att jag är väldigt possessiv, då jag tycker allting blir bättre när man är posseriv.

Jag skulle gärna vilja ha en epilator för att jag tycker det är jobbigt o tråkigt att raka benen. Samtidigt som jag skulle tycka det skulle vara roligt att prova på något nytt.
elin.utbult
,
Något som jag gillar med mig själv är att jag är väldigt självständig och behöver inte förlita mig på någon annan, att jag är väldigt öppen som gör det väldigt lätt för mig att lära känna nya människor och till sist att jag är väldigt omtänksam och ser till att mina beslut inte bidrar till något dåligt för andra personer!

Vad jag tycker är bäst med epilatorn är att den är väldigt noggrann och tillskillnad från när man rakar benen med rakhyvel så missar man inte hår!