Vinn presentkort hos Jane Koenig

Jag i mina underbara guldörhängen från Jane Koenig, (här)

Nu när julen närmar sig och man börjar köpa julklappar till nära och kära så tänkte jag passa på att göra en tävling för er. Jag lottar nu ut ett presentkort hos Jane Koenig på 1 300kr. Perfekt för att köpa ett fint smycke till dig någon du älskar eller varför inte som en present till dig själv?

Det enda ni behöver göra är att motivera varför ni vill vinna!!! Tävlingen avslutas 16e december.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Lollo
,
Har totalt älskat dessa halsband sedan första gången jag såg det!! Älskar att man kan göra det så personligt. Vore hur drömmigt som helst att få vinna detta. Kanske som en belöning för hur jag har kickat anorexin i baken denna hösten 😊 KRAM<3
Vilma
,
Efter en lång termin med ofantligt många prov och inlämningar förtjänar jag detta presentkortet. Jag har lyckats ta mig igenom den värsta delen av gymnasietiden och skulle mer än behöva detta presentkortet för att gratulera mig själv 😉 dessutom skulle jag köpa ett fint smycke till min fantastiska vän Wilma som jag vet kämpat minst lika hårt som jag i år! Lite motivation behöver vi alla nån gång i livet, och jag känner på mig att jag kommer behöva det till våren! KRAM på dig!
Ellen
,
Att få allt i vardagen att gå ihopa är inte det lättaste, att prioritera att köpa något till sig själv är därför inte det viktigaste. Ibland behöver man verkligen unna sig själv något, det är väldigt väldigt viktigt!
Marie
,
Om jag fick möjlighet så skulle jag ge ett halsband till min fina flickvän med våra initialer. Nu till jul firar vi nämligen tre år tillsammans och jag vill verkligen ge henne någonting extra fint. Tack och kram.
Philippa
,
Sedan i maj-månad när jag fick ett "love-tag"-halsband av min mamma, har det suttit runt min hals varje dag. Det är ett perfekt halsband enligt mig. Stilrent, vackert, betydelsefullt och lätt att matcha tillsammans med andra smycken. Om 1,5 vecka fyller min mamma år och jag skulle mer än gärna vilja ge ett likadant halsband till henne, med hennes tre döttrars första bokstäver. Vi, döttrar, är utspridda över hela landet, men med oss runt halsen kommer hon alltid känna att vi är henne nära. I julklapps-tiden har jag tyvärr inte råd med att beställa detta halsband, ett presentkort skulle underlätta mycket. Kramisar!
linneamoe
linneamoe,
Jag vill vinna då jag är på jakt efter ett par lite finare vardags örhängen som även funkar till fest!
nouw.com/linneamoe
Molly
,
Är i stort behov utav att förnya mina vardagssmycken, tankarna snurrar redan i huvudet vad för snyggt jag kan tänka mig! Så ett presentkort hade vart perfekt på just smycken nu då jag som student lever på en ganska liten summa per månad!
Ebba
,
Hej!
Ebba
,
Först och främst tack för en inspirerande blogg. Min styvpappa bröt ner oss psykiskt i flera år. När mamma äntligen kunde bryta sig loss och ta mig med sig från det hemska, hade jag precis tagit studenten. I stunden vi blev "fria", gick luften på något sätt ur mig. Jag som hade så stora planer och ambitioner - är den som nu fortfarande bor hemma. Det suger. Fortfarande helt utmattad och slut, rädd för att lämna min enda trygghet i mamma, trots att det är två år sedan. Men efter samtalshjälp har jag blivit peppad till att ta steget att börja plugga i januari. Så nervös, så orolig. Pinsamt att känna så när jag är 21 år gammal, men jag jobbar med att vara trygg i känslor jag egentligen inte vill känna - för det är okej att känna. Hur som helst - jag vill så gärna ha mamma med mig, och vad är mer nära och tryggt än att få ha hennes bokstav runt halsen.
Kram.
Ellen
,
Totalt ÄLSKAR dessa halsband men har svårt att unna mig själv en så fin present så detta skulle vara helt perfekt med något till mig själv eller någon som är mig nära!