Weekly Plans

Måndag: Pluggade det sista av GA uppsatsen. Tränade effektivt tillsammans med min mor. Försökte i princip bara ta mig igenom dagen.

Tisdag: Vaknade utvilad vid åtta, åkte till skolan för två lektioner och åkte sedan till stan för att fika med Jennifer. Skrev precis klart det sista av mitt GA och skall nu mejla in det. Lättad! Skall nu bädda ned mig och mysa resterade tiden idag.

Onsdag: Två lektioner i skolan. Skall sedan göra ett roligt samarbete så skall visa upp lite nya kläder och erbjudande till er. Wiho! Skall sedan spela tennis.

Torsdag: Hm, inga specifika planer än. Skall åtminstone hinna med att träna. Har äntligen kommit igång med träningen vilket känns så himla skönt. Kommer säkerligen plugga lite också. Det måste jag. OCH boka resa!

Fredag: Fredag, betyder även helg. Skall äta middag tillsammans med Julia som jag inte hunnit umgås med på ett bra tag. Saknat tösen så mycket.

Lördag: Kanske övningsköra lite? Måste Måste börja haha. Är så dålig på att komma igång.. sedan skall jag på en film på kvällen, filmfestivalen sätter nämligen igång denna helgen. Så kul! Kanske middag på stan även då?

Söndag: Min bästa bästa käraste fyller år så får se om jag får träffa henne (förhoppningsvis) och pussa på henne. Älskar att fylla år men också när vänner fyller år. Att se dem så lyckliga och glada. hihi :-)

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

livcarlsson
livcarlsson,
Vilken härlig vecka du verkar ha framför dig!! Kika gärna in min blogg💘
nouw.com/livcarlsson
elsaw
elsaw,
Tack snälla!
nouw.com/elsaw
ssarapersson
ssarapersson,
Så härligt! 😊
nouw.com/ssarapersson