workout - abs

Idag hade jag endast idrott och en oerhört fantastisk föreläsning som en fd. drogmissbrukare höll i. Han berättade sin historia som fick mig och säkert många andra att fälla tårar och en rejäl tankeställare på att man bör uppskatta livet mer och även en hel del annat. Blev både glad och ledsen av det han berättade och var fruktansvärt intressant att sitta och lyssna på. Har ju även lyssnat på en föreläsning om en överlevare från andra världskriget. Dessa typer av föreläsningar ger sådana extrema effekter och även som sagt tankeställare samt främst att dessa typer av saker finns så extremt nära. Känslor triggas igång.

Men, iallafall gick jag direkt till gymmet med Jakob och körde mage (abs). Körde både cross och löp på bandet i 30 min. Gick sedan över till mage och körde få övningar men effektivt. Skönt att äntligen komma igång med träningen! :D Ifall ni även har effektiva och bra övningar så kommentera och tipsa, tar emot allt! 

NU, middag och sedan i följd av plugg. Skall skriva ett engelska tal tills imorgon så är bäst att komma igång! Kram på er!

Gillar

Kommentarer

amandamaria
amandamaria,
lisanilsson
,
Hej! Skulle du kunna göra ett stort inlägg om dina bästa övningar för mage, ben/rumpa och rygg! Puss!
lena1244
,
Kan du göra fler sminkvideos?
lenamelisa
,
Kan du göra fler sminkvideos?
karolinawallin
,
Ja! Dina bästa mag och rump övningar, älskar din blogg