Simpleness

Jeans*Dondup / Sweater*Hunkydory / T-shirt*Raben Saloner / Converse

Har alldeles precis anlänt hem och skall alldeles strax iväg och träffa en otroligt efterlängtad vän.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

svar på frågestund del 1

Favoritplagg?

- Jag skulle nog säga att jag har för många plagg för att kunna ha bara ett favoritplagg, men om jag skulle säga två favoriter till sommaren nu så skulle jag nog säga mina nya härliga virkade shorts från H&M och min nya Victoria's secret bikini.



Vad är det bästa du vet?

- Jadu, jag älskar när man känner sig nöjd med något man har gjort och när läsare skriver helt underbara kommentarer som respons till ett eller flera inlägg som jag har gjort. ?


Har du färgat/slingat håret någon gång?

- Nej det har jag inte gjort.


Vad gör du helst i framtiden?

- Efter gymnasiet eller i ett år i gymnasiet så flyttar jag till New York och pluggar. Sen när jag är "vuxen" så vill jag ha två söta små barn och en man och vi bor i New York i en härlig lägenhet med grym utsikt.


Vad är det värsta du vet?

- När folk skriver saker och inte vet andra saker som kan ha någon med det att göra. Lite svårt att förklara. Men om t.ex. om en tjej får en jacka och så säger en anonym att hon är bortskämnd. Då kanske hon har betalat jackan själv. På så sätt är hon ju inte det så sådanna saker är så jobbiga. Men ur andra perspektiv också. Ur andra situationer. Och när folk eller djur plågas.


Hur länge har du haft bloggen? - I lite mer än ett år ungefär. Hur gammal är du?

- /


Varför började du blogga?

- För att jag tyckte att det verkade så himla kul vilket det är fortfarande. Jag tycker att när jag bloggar så kommer jag bort från vardagen lite. Jag behöver inte riktigt tänka på läxor och sådant. Men ibland så kommer bloggen lite i mellan allt vilket kan bli jobbigt.


Vad har du för kamera?

- Min kära Nikon D40x!


Har du pojkvän?

- Nej, tyvärr, letar haha.


Hur mycket fotograferar du i veckan?

- Mycket!! Okej hyffsat mycket. Försöker fotografera outfits varje dag vilket är ca 20 bilder. Sen är det lite annat men kanske 100/150 / dag. Så kanske runt 800/900 i veckan? Beror på vad det är för väder och så.


Tips på hur man tar bra porträttbilder?

- Hederliga svaret... träna! Men också att man behöver inte ha fokus på ögonen, men jag personligt tycker att skarpa ögon är väldigt snyggt. Men tänk på bakgrunder, omgivning, ljus, kläder, färger osv.


Gör du din design själv?

- Oui oui!


Fotograferar du mest bilder på dig själv?

- Ja hehe, men det är ju min blogg. Ego, nej men jag ska fotografera mer bilder på natur, kompisar, ute nu när vädret tillåter sol!


  • Q/A

Gillar

Kommentarer